Takk for meg!

Det er tid for å sende stafettpinnen videre. Gjennom ett år som blogger for DN Talent har jeg delt mange ulike, hyggelig og mindre hyggelige sider ved det å være norsk, student, arbeidsledig og arbeidssøker i Kina.

Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle være her jeg er i dag, da jeg tidlig i 2011 satte mine skjelvende ben i studentleiligheten på Fudan University. Planen var et knappe 4 måneders utvekslingsprogram. Det ble to år, og nå blir det mange flere. Det jeg har forstått er at alt er mulig så lenge man tør å gripe sjanser!

Som blogger er det mange oppturer og nedturer, idebomber og tørkeperioder, høye og lave lesertall.  Ofte har jeg tenkt at "Wæææ! Jeg må gjøre noe crazy, spise grisehjerne eller noe sånt, sånn at jeg har noe å blogge om!" men til syvende og sist har det vært overraskende mange som har vist interesse for Kina og mitt "normale" liv i Shanghai. På det høyeste nådde bloggen 18 000 lesere i måneden. Det er for meg helt uvirkelig!!

Jeg må ta til tårene og takke for de utallige hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått fra dere lesere. Da jeg takket ja til DN-jobben så jeg for meg et drøss med drittslenging og mange tårevåte netter... men langt ifra! Takk for at dere har fulgt meg, oppmuntret meg og roset meg. 

Hvis dere ønsker å fortsette å følge med på livet mitt i Shanghai, kommer jeg til å fortsette å blogge, men innleggene vil ikke lenger bli publisert på DN. Til advarsel må jeg nevne at siden jeg ikke lenger vil få betalt for bloggingen, blir det litt færre, mindre seriøse innlegg med flere skrivefeil...

 

Men vil du ha jobben min?

 

Nå må jeg sende stafettpinnen videre til en annen student med nye impulser og andre inntrykk av en studenttilværelse utenfor Norges grenser. Vil du blogge for DN Talent og er flink til å skrive, kan du sende et par linjer om deg selv, hva du gjør, hvor du er i verden og hva du tenker om fremtiden. Er det Kina, eller et annet spennende land? Og har du allerede en blogg, legg gjerne ved linken!

 

Jobben innebærer ett blogginnlegg i uken, hvor hvert innlegg lønnes med 1000 kr. Drømmejobben spør du meg!:) 

 

Send til: anne.gjerde@dn.no

Takk for meg, Dagens Næringsliv Talent!

 

Ønsker dere alle lykke til med karriere, studier, livet og et veldig godt nyttår!

Wan'an!

 ida.sandvik.lien@gmail.com


 

 

14 kommentarer

silje

04.01.2013 kl.01:24

gleder meg til fortsettelsen og reisen videre!

silje

04.01.2013 kl.01:24

..og takk for mange flotte innlegg!

Martine Arvesen

04.01.2013 kl.08:12

Hei!

Har fulgt bloggen din lenge før jeg skulle flytte til Kina selv. Nå har jeg vært her siden slutten av august og stortrives i Shanghai. Jeg er på utveksling her fra andre vidregående i 10 mnd. Har også en blogg: martinearvesen.blogg.no Gleder meg til å lese videre :)

Ida Lien

05.01.2013 kl.11:25

silje: Takk Silje! Herlig å vite at du vil følge med videre =D

Ida Lien

05.01.2013 kl.11:35

Martine Arvesen: Hei! Måtte snoke innom bloggen din:) Jeg visste ikke at det gikk an å utveksle til Kina på videregående!? Isåfall er jo det overrasende og fantastisk at Norge har kommet så langt=D

Marina

06.01.2013 kl.12:36

Du er en utrolig bra blogger Ida! Du har gjort en super jobb, og du skriver alltid så morsomt og bra:) Lykke til videre! Stolt av deg:)

Ida

13.01.2013 kl.11:00

Kommer du til å fortsette å blogge her, eller på en annen blogg? :)

kjerstigraphy

13.01.2013 kl.12:45

Lykke til videre :) spennende oppdrag :)

Ole

15.01.2013 kl.10:03

Litt sent ute er jeg jo, men takk for tiden som "kolleger," har vært fint å følge med! Lykke til videre, og jeg gleder meg til å lese de kortere, mindre seriøse innleggene med mer skrivefeil også, det beskrev veldig godt hva jeg tenker når den tid kommer også, om jeg fortsetter i hele tatt... Var grisehjernen en referanse til meg, forresten? Eller bare Kina? Haha... :p Har også delt din bekymring for om det kom til å bli mye negative kommentarer, og gleden din ved å se at sånn ble det absolutt ikke! ;) Vi prates! Ole

Mathilde

20.01.2013 kl.11:25

Du har vært kjempeflink Ida! Trist å ikke få følge deg her lenger, vet det er mange som har satt pris på det. Håper du fortsetter å blogge på privatbloggen din. Elsker å lese det du skriver! Store, varme klemmer <3

Ida Lien

11.02.2013 kl.08:21

Ole: Hei Ole! Takk det samme:) Håper vi får møttes en gang i real life også!

Haha, grisehjerne var ment som et eksempel på kina-mat. Har du spist det?!!
Veldig hyggelig at du vil fortsette å følge med! Nå har jeg tatt en pust i bakken, og da savnet jeg bloggingen, så nå er jeg tilbake med blogging, (og instagram, henger litt etter.. men jeg fant ut at det var en fin måte å vise folk Kina på uten å måtte skrive et blogginnlegg om det. Fin avlastning;))

Gleder meg til å fortsette å følge med på livet ditt:)

Ida Lien

11.02.2013 kl.08:22

Ida: Hei! Jeg fortsetter på denne bloggen! Trengte bare en pust i bakken;) Håper du fortsetter å følge med!

Ida Lien

11.02.2013 kl.08:22

Marina: <3<3

Ida Lien

11.02.2013 kl.08:24

Mathilde: Men nå er jeg tilbake for fullt! Også med instagram;)

Skriv en ny kommentar

Ida Lien

Ida Lien

25, Tønsberg

Jobber i Shanghai og Vietnam. Tidligere student på Fudan University og Tongji University. Finn meg på Twitter @IdaSLien, Instagram #shanghaida eller på LinkedIn. Kontakt: ida.sandvik.lien@gmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits