Til himmels via Moskva

Jeg får begynne blogginnlegget med å beklage mitt fravær, slik som vanlige bloggere gjør. Jeg har nemlig fått meg et liv, og har derfor ikke så mye dødtid lenger!

Tirsdag landet jeg i Oslo. Aeroflot altså. Billig og raskt med en spennende mellomland i Moskva som oppfyller alltid alle forventningene jeg har til Russland: store pelskåper og pølsenakker ala mafiafilm. Når kulda trengte inn til beinmargen idet jeg gikk av flyet forventet jeg mildere sjokkskader ved overgangen til Norsk vinter. Men nei da, pisskaldt! Hvordan hæler dere det?!

 

Fra businessturen i Ningbo i september (Foto: Jim Yang)


(Foto: Jim Yang)


(Foto: Jim Yang)

'Hvis man sikter mot himmelen, når man kanskje hustaket' sies det.

Jeg mangler kanskje litt bakkekontakt for øyeblikket. Det er så mange blandede følelser. Det er bare snakk om halvannen måneds opphold i Norge, men jeg føler at hele livet mitt er i drastisk forandring denne julen. Et gjensyn med familie og venner, og et helt nytt kapittel i min karriere. Et karrierebyks?

Newbie

Onsdag hadde jeg min første dag på Mores kontorer i Oslo. Vanligvis ville jeg gruet meg litt til en sånn dag, men jeg har vært så ivrig etter å begynne at jeg glemte hvor 'skummelt' det er å være ny. Foran meg nå er en spennende tid med ny jobb, nye mennesker og en interessant læringskurve. Det jeg gelder meg aller mest til, er å bli god og selvsikker i jobbe min. Denne mestringsfølelsen jeg ofte skrev om da jeg studerte kinesisk, er ennå viktigere nå!

Sorry

Det er så merkelig å stå på trikken å se på dere! Det er merkelig å være i Norge. Og jeg beklager om jeg stirrer på dere, slurper når jeg spiser eller presser meg på trikken... gamle vaner?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida Lien

Ida Lien

25, Tønsberg

Jobber i Shanghai og Vietnam. Tidligere student på Fudan University og Tongji University. Finn meg på Twitter @IdaSLien, Instagram #shanghaida eller på LinkedIn. Kontakt: ida.sandvik.lien@gmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits